Technische ondersteuning tijdens Katwijk Sportgala

Op vrijdag 27 januari werd in Valkenburg het tweede Sportgala georganiseerd voor Katwijkse sportverenigingen. Tijdens het gala werden de winnaars bekendgemaakt van verschillende sportverkiezingen. Zo werden op de gala-avond de sportman en –vrouw van 2017 gekozen, evenals het sportteam van het jaar, de sportbelofte van het jaar en er werd een innovatieprijs uitgereikt. ML Systems was erbij om de productie op technisch vlak te ondersteunen. Het was een zeer geslaagde avond met veel mooie winnaars! 

Voorafgaand aan het sportgala was de gelegenheid voor Katwijkse spotverenigingen om sporters te nomineren voor verschillende categorieën, en dat is dit jaar massaal gedaan. Het Katwijk Sportgala wordt georganiseerd door vrijwilligers in samenwerking met de sportverenigingen en sponsoren. Na de eerste editie vorig jaar heeft de organisatie dit jaar uitgepakt met een grotere show en meer aanwezigen.

Technische invulling

Het evenement vond plaats in de sportzaal van het Dorpshuis in Valkenburg. Voor de gehele technische invulling heeft ML Systems zowel het podium als de verlichting, video en audioapparatuur geleverd en bediend tijdens de show. Om het gala nog meer impact te geven, is er gekozen voor een projectiescherm van 6 bij 3,4 meter met bijbehorende projector. Waar ML Systems zorg droeg voor de projectie, was het de rol van RTV Katwijk om de indrukwekkende sportbeelden aan te leveren. Het gehele evenement was dan ook Live te volgen via RTV Katwijk en hun mediakanalen.

Coördinatie vooraf & tijdens event

Voorafgaand en tijdens het sportgala hebben we nauw samengewerkt met de organisatie. In het voortraject zijn we aanwezig geweest bij vergaderingen om de organisatie zo te voorzien van technische tekeningen en in impressie te geven van het evenement. Op de avond zelf was de projectmanager het aanspreekpunt. Verder waren er licht- en geluidtechnici en een afbouw-crew aanwezig om het evenement in goede banen te leiden. Het Sportgala was een succes!

Heeft u binnenkort ook een gala of sportevenement waarbij u technische ondersteuning kunt gebruiken? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op!