Beurzen

Audiovisuele middelen vormen de basis

Beursstands vechten het hardst om aandacht van de bezoekers, dus opvallen is belangrijk. Professionele belichting geeft exposanten, stands en productpresentaties de juiste uitstraling. Een videowall trekt bezoekers uw stand in. De nieuwste producten zijn goed uitgelicht en vallen extra op. Of misschien heeft u juist een stand die op een gezellige huiskamer lijkt voor een warme, klantvriendelijke sfeer. Dankzij draadloze microfoons en headsets is er een goede interactie met het publiek. Audiovisuele middelen: ze vormen de basis van iedere geslaagde beurs of expo.

Verhuur van licht, geluid en beeld

Zorgen voor die audiovisuele basis, dat is ons werk. Zowel voor een individuele stand als de volledige beurs. Dat kan gaan om advies, lichtontwerp, technische tekeningen en installatie, maar ook om extra ondersteuning met apparatuur en technici. Professioneel, efficiƫnt en veilig, met oog voor de huisstijl en uitstraling van uw organisatie. Onze vakkundige medewerkers nemen u alle technische zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op een geslaagde beurs.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • lichtontwerp en verlichting op maat
  • trussing & rigging
  • videoprojectie / videowall
  • LED-schermen
  • draadloze microfoons / headsets

Vertrouwen

Om uw vakbeurs of beursstand letterlijk in de schijnwerpers te zetten, zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat de audiovisuele ondersteuning van uw beurs of stand bij ons in goede handen is. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Audiovisuele aankleding van complete beurs tot individuele beursstand. Licht, beeld, trussing, rigging en alles eromheen. Dit doen wij onder meer voor: