Events

Totaalbeleving met licht, geluid & beeld

Uw klanten komen naar uw evenementenbureau omdat ze weten dat u het onmogelijke mogelijk maakt. Die overweldigende ervaring. Dat originele idee. Die unieke belevenis waarover nog jaren wordt nagepraat. Uitgevoerd met souplesse en tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om een marketingevent, bedrijfsuitje, productpresentatie, themafeest of zelfs een zakelijke vergadering: u maakt er van begin tot eind een totaalbeleving van. En daar bent u trots op. Toch?

EL CID LEF

Wij geven uw event vleugels

Weet u waar wij trots op zijn? Dat onze klanten blind op ons kunnen vertrouwen. Dat zij weten dat ons licht, geluid en beeld hun evenement vleugels geeft. Dat wij u kunnen helpen om het onmogelijke mogelijk te maken. Ongemerkt en op de achtergrond zorgen wij dat alles klopt voor een vlekkeloze totaalproductie. In de juiste sfeer. Precies zoals u het heeft uitgedacht.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • totaalproductie van licht en geluid
  • videowall / videoprojectie
  • LED-schermen of LED-wall
  • special effects
  • podium op maat

Vertrouwen

Om een event, groot of klein, in de schijnwerpers te zetten, zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw plannen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat uw event bij ons in goede handen is. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Een onvergetelijk evenement. Totaalbeleving van licht, geluid en beeld. Advies, installatie en bediening. Dit doen wij onder meer voor: