Hotels

Audiovisuele ondersteuning van gastvrijheid

Alle medewerkers van uw hotel zetten zich iedere dag weer in om het hoogst mogelijke niveau van gastvrijheid en klanttevredenheid vast te houden. Niet alleen voor dat heerlijke verblijf of die onvergetelijke bruiloft. Voor een bedrijfspresentatie, netwerkbijeenkomst, trainingssessie of gala rennen ze net zo hard. Misschien nog wel harder, omdat er altijd specifieke wensen zijn. Wensen met audiovisuele specificaties, een videowall of touchscreen bijvoorbeeld. Ook hier wilt u het niveau van perfectie vasthouden waar uw hotel om bekendstaat. En waarvoor men juist voor uw hotel kiest.

Verkoop en verhuur van licht, geluid en beeld

U helpen om op het audiovisuele vlak alles zo te regelen dat uw gasten een perfect verblijf hebben, dat is waar wij ons voor inzetten. Op de achtergrond, snel, netjes en veilig. Natuurlijk met oog voor de sfeer en beleving van uw locatie. Dat kan gaan om extra ondersteuning met apparatuur en technici, maar ook om advies, ontwerp en installatie. Van draadloze microfoons tot de complete technische invulling van een event of uw facilitaire audiovisuele ondersteuning.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • totaalproductie van licht en geluid
  • draadloze microfoons met speakers / spraakset
  • videowall / videoprojectie
  • LED-schermen / beamer met projectiescherm
  • podium op maat

Vertrouwen

Om uw hotel in de schijnwerpers te zetten, zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat uw hotel bij ons in goede handen is. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Complete audiovisuele ondersteuning. Verhuur, verkoop, advies, installatie, bediening en onderhoud: service door het hele land. Dit doen wij onder meer voor: