Onderwijs

Iedereen bij de les met een digibord of smartboard

De grootste verandering die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden in het klaslokaal en de collegezaal is ongetwijfeld de stormachtige opkomst van het smartboard. Dankzij het digitaal schoolbord met touchscreen wordt lesgeven interactiever en leuker. Hetzelfde geldt voor presentaties. Het is niet voor niets dat ook steeds meer vergaderruimtes met een digibord worden uitgerust. De projectie is haarscherp en doordat een digibord rechtstreeks met internet wordt verbonden, zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Digitaal schoolbord: kopen, huren en installeren

Een digibord moet als het ware onmerkbaar een verlengstuk vormen van een les of presentatie. Wij helpen u om dat verlengstuk zo goed en intuïtief mogelijk te laten werken. Met advies, montage en een nette installatie en afwerking. Maar daar houdt het niet op. Ook na de installatie staan we u met raad en daad terzijde. We hebben inmiddels honderden smartboards geïnstalleerd en weten waarop we moeten letten. Zodat uw docenten zich volledig op het lesgeven kunt richten.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • digibords / smartboards
  • huren of kopen
  • installatie en onderhoud
  • advies en aftersales

Vertrouwen

Voor educatieve audiovisuele middelen en ondersteuning zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat u bij ons in goede handen bent. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Audiovisuele ondersteuning voor klaslokaal, collegezaal en boardroom. Verkoop, advies, installatie en onderhoud. Al 100-en smartboards geïnstalleerd voor onder meer: