Bedrijven

Audiovisuele middelen voor bedrijven

Met de juiste ondersteuning van beeld en geluid worden vergaderingen productiever en (product)presentaties overtuigender. Menig boardroom en vergaderruimte beschikt tegenwoordig dan ook over een smartboard, LED-scherm, videowall of videoprojectie. Ook op vakbeurzen maken bedrijven hier steeds meer gebruik van. Een andere ontwikkeling is de steeds verdergaande integratie van onder andere beeldprojectie, geluidsystemen en verlichting tot één besturingssysteem met een eenvoudig te bedienen interface. Techniek vergroot de efficiëntie en productiviteit. Maar alleen als het probleemloos werkt op het moment dat u het nodig heeft.

Verkoop en verhuur van licht, geluid en beeld

Dat is wat wij doen: zorgen dat alles op het audiovisuele vlak werkt wanneer u het nodig heeft. Dat kan gaan om extra support met apparatuur en technici, maar ook om advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Van draadloze microfoons tot de complete technische invulling van uw facilitaire audiovisuele ondersteuning. Op de achtergrond, snel, netjes en veilig. Natuurlijk met oog voor de huisstijl en uitstraling van uw organisatie en desgewenst in samenwerking met uw facilitair medewerkers.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • videoprojectie / videowall
  • LED-schermen / digibords
  • geluidsinstallatie en verlichting
  • draadloze microfoons
  • audiovisuele aankleding beursstand

Vertrouwen

Om uw organisatie letterlijk in de schijnwerpers te zetten, zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat de audiovisuele ondersteuning van uw organisatie bij ons in goede handen is. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Complete audiovisuele ondersteuning voor uw bedrijf. Verhuur, verkoop, advies, installatie en onderhoud: service door het hele land. Dit doen wij onder meer voor: