Theaters

Theatertechniek ondersteunt de magie

Acteurs in opperste concentratie, het publiek op het puntje van de stoel. Wat er op het podium gebeurt, dáár draait het om. Of het nu gaat om een buitenvoorstelling of een knus zaaltje: ook het publiek op de achterste rij moet geen lettergreep van de voorstelling hoeven missen. De audiovisuele techniek, het licht en geluid, het moet eigenlijk niet opgemerkt worden. Op de achtergrond ondersteunt het de magie die tussen podium en zaal ontstaat.

Licht en geluid voor theater en theatergezelschap

Het ondersteunen van die magie is onze passie, zowel voor theaters als theatergezelschappen. Dat doen we met verhuur en verkoop van geluidsapparatuur en stageverlichting. We verzorgen de complete technische invulling, inclusief advies en installatie. Een geluids- of lichttechnicus neemt desgewenst de technische ondersteuning en bediening voor zijn rekening. Met hun jarenlange ervaring kijken onze technici niet meer op van aanpassingen die op het laatste moment, soms al in het donker, nog moeten plaatsvinden. Alles voor een geslaagde voorstelling!

Een greep uit de mogelijkheden:

  • complete technische invulling licht en geluid
  • advies, transport, installatie en bediening
  • losse verhuur
  • ruime voorraad verbruiksartikelen:
  • kabels, lampen, filters, connectoren enz.

Vertrouwen

Om uw theaterproductie in de schijnwerpers te zetten, zijn drie dingen nodig: de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Nu kunnen we u verzekeren dat we over alle drie beschikken, maar dat zegt iedereen natuurlijk. Vertrouwen moet je winnen. Neem daarom contact op om uw wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. U zult snel genoeg merken dat uw theaterproductie bij ons in goede handen is. Daar durven wij dan weer op te vertrouwen.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Licht en geluid voor theaters en theatergezelschappen. Verhuur, verkoop, advies, installatie, bediening en onderhoud. Dit doen wij onder meer voor: