Bands

Impact met professioneel licht en geluid

Het geluid in de zaal én op het podium moet kloppen. Want er is maar één ding erger dan wanneer het publiek jullie niet goed kan horen: dat jullie elkaar niet goed kunnen horen. De mix van een rockgroep vraagt om een totaal andere benadering dan bijvoorbeeld een bigband. Het vakkundig uitversterken van instrumenten en zang is één ding, een professionele lichtshow zorgt ervoor dat de emotie van de muziek nog meer wordt versterkt. Zo maken jullie echt impact.

Verhuur licht en geluid

Dat is waar wij het voor doen: zorgen dat jullie impact maken. Dat kan met alleen de apparatuur, we gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merken als Digico, Shure, EAW en EV, maar we kunnen jullie ook alles uit handen nemen. Dan zorgen we dat alles op tijd is opgebouwd en aangesloten voor de soundcheck. We regelen geluid en licht tijdens het optreden zelf. En ook na afloop hebben jullie er verder geen omkijken meer naar.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • losse verhuur / dry rental
  • advies, transport, installatie en bediening
  • zanginstallatie, geluidsset en dergelijke
  • in ear- en floormonitors
  • stagelights
  • podium op maat

In goede handen

De prijzen van de verschillende aanbieders lopen uiteen. Net als de kwaliteit van de apparatuur en de geluidstechnici. Welke band heeft er geen ervaring met slecht geluid? Neem daarom contact op om jullie wensen te bespreken. Geheel vrijblijvend. Stuur ook jullie rider mee, dat praat makkelijker. Je zult merken dat jullie bandgeluid bij ons in goede handen is.

Meer informatie?

Afspraak maken, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bel 0252-21 87 41 of mail naar info@mlsystems.nl.

Een sfeerimpressie...

We present...

Een onvergetelijke show. Totaalbeleving van licht, geluid en beeld. Advies, installatie en bediening. Dit doen wij onder meer voor: