ML Systems bedankt organisatie De Sterkste Schakel Verkiezing 2016

Op vrijdag 10 maart 2017 is de winnaar bekendgemaakt van de Sterkste Schakel Verkiezing. ML Systems feliciteert Slijterij Adegeest van harte met de overwinning. Gedurende het mooie traject vanaf de nominatie tot en met de uitreiking, heeft ML Systems veel aanmoedigingen gekregen en verrassende nieuwe contacten opgedaan. ML Systems bedankt haar klanten, relaties en de organisatie van de Sterkste Schakel voor deze bijzondere ervaring. 

Een jury bestaand uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en voorgaande de Sterkste Schakel winnaars hebben uiteindelijk de negen winnaars gekozen uit de negen verschillende branches. ML Systems was genomineerd in de sector IT & communicatie binnen de regio Rijnland. Het verlossende woord werd gegeven door Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business, in de overvolle Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het was een spectaculaire en gezellige avond.

Gedurende het traject heeft ML Systems vele complimenten en toejuichingen van klanten en relaties mogen ontvangen. Het team ziet de nominatie als een fantastische mijlpaal en een erkenning van hun inzet en toewijding. Alle genomineerde bedrijven zijn aangedragen door collega-ondernemers of door andere bestuurders uit de regio. De genomineerde bedrijven blinken ieder uit in hun service en klantvriendelijkheid. Het is een grote eer om hiervoor genomineerd te worden en ML Systems is daarom erg trots.

De Sterkste Website Verkiezing

Onder de genomineerden van de Sterkste Schakel werden ook bedrijven genomineerd voor de Sterkste Website. De website van ML Systems was hier tevens voor genomineerd, een mooi compliment. Bij de bouw van de website is goed nagedacht over de doelgroep en het doel van de website. De site weergeeft de denk- en handelswijze van ML Systems en heeft altijd zijn overzichtelijkheid behouden.

Aan alle klanten en relaties die op ons gestemd hebben: heel hartelijk dank voor jullie steun en erkenning. Wij blijven ons met veel plezier inzetten voor de klantvriendelijkheid en service!