ML Systems is klaar voor een nieuw jaar!

Aan het eind van elke productie lopen we de licht- geluid- en videoapparatuur na, maar in januari breekt de periode van groot onderhoud aan. Tussen alle bedrijvigheid door, gebruiken we de eerste weken van het nieuwe jaar om de materialen grondig te testen, herstellen en compleet te maken. ML Systems beschikt over een eigen werkplaats en technische dienst waar eventuele gebreken aan apparatuur verholpen kunnen worden.

Beeld-, geluid- en videoapparatuur maar ook zwarte doeken, podia, truss en kabels die op productie gaan, worden aan het begin van het jaar grondig gecheckt. De apparatuur wordt gecontroleerd op zowel uiterlijke schade als functionaliteit. Om bijvoorbeeld speakers te kunnen controleren en testen, sluit de technische dienst ze aan het testrek. Doormiddel van het testrek wordt gecontroleerd of de speakers nog doen waar ze voor gemaakt zijn.

Eigen werkplaats en technische dienst

ML Systems beschikt over een eigen technische dienst, die zowel uiterlijke schades als technische storingen kan verhelpen in de werkplaats. Door het structurele onderhoud kennen we onze apparatuur door en door en weten we hoe we elke storing moeten aanpakken. Wanneer complexere storingen zich voordoen, wordt de apparatuur naar de vaste reparatiespecialist gestuurd.

Goedgekeurde of gerepareerde apparatuur wordt netjes schoongemaakt en opgeborgen in het magazijn. Door het grondig testen van apparatuur kunnen we u met zekerheid de beste kwaliteit leveren. Wij zijn klaar voor 2017!