Beursstand van Crestron tijdens Masters of LXRY voorzien van geluidsystemen

Van 8 tot en met 12 december waren de producten van Crestron te bewonderen op de beurs Masters of LXRY, voorheen de Miljonairs Fair. Als leverancier van de domotica besturingssystemen, heeft ML Systems de invulling van de geluidssystemen op zich genomen. Crestron levert geautomatiseerde besturingsoplossingen voor bedrijven, woningen en luxe jachten waarbij beeld, verlichting, speakers en verduistering bij één druk op het touchpanel samenwerken om de gewenste sfeer te creëren.

Met de producten van Crestron bedienen particulieren en bedrijven alle systemen in de villa, het bedrijfspand of luxe jacht met een tablet of bedieningspaneel geïntegreerd in de muur. Om de gebruiker optimaal gemak te bieden, is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van het bedieningspaneel. In de beursstand van Crestron demonstreerden ze de werking van het paneel en de tablet op verschillende systemen van verlichting tot verduistering.

Samenwerking ML Systems en Crestron

ML Systems hecht, net als Crestron, waarde aan een nette afwerking waarbij de apparatuur volledig geïntegreerd wordt in de omgeving. Mede hierdoor pakt de samenwerking tussen ML Systems en Crestron goed uit. Beide bedrijven zetten kwaliteit en gebruiksgemak voorop. ML Systems is leverancier van de hoogwaardige producten van Crestron en installeert én programmeert deze netjes en vakkundig met het oog op de details.

Masters of LXRY

Masters of LXRY is een beurs gericht op de welvarende ondernemer en particulier. De beurs duurt vijf dagen en bezoekers krijgen de gelegenheid om te netwerken en de nieuwste trends op te doen op het gebied van technologie, auto’s, mode, reizen en interieurtrends.