Krachtige voorstellingen bij Theater Floralis, ondersteund door ML Systems

In het voormalige veilinggebouw aan de grachtweg in Lisse worden tegenwoordig voorstellingen opgevoerd, conferences gehouden en films gedraaid. Theater Floralis is uitgegroeid tot een culturele ontmoetingsplaats voor bewoners en ondernemers uit de regio Lisse. Vaste technische partner ML Systems biedt theater gezelschappen en evenementenplanners ondersteuning op het audiovisuele vlak, om het plaatje rondom de optredens compleet te maken.

ML Systems is sinds begin 2016 de vaste techniekpartner van Theater Floralis. We ondersteunen de verschillende theatergezelschappen, conferences en artiesten met een passende licht- en geluidoplossingen. Zo gaf saxofoniste Candy Dulfer in september een optreden en traden illusionisten Hans Kazan en zijn zoon Steven Kazan afgelopen week op in het theater. De twee combineerden humor met magie in een gezellige familieshow.

Technische producties van A tot Z

Bij de voorbereiding van dergelijke shows houden we rekening met de wensen van het theatergezelschap. Als vaste partner hebben we direct contact met de technici of de artiesten zelf, om hen zo een passende oplossing te bieden. We beschikken over de juiste kennis van de apparatuur die in theater Floralis aanwezig is. Ook hebben we de ervaring om theatergezelschappen of organiserende partijen te adviseren in aanvullende techniek.

Op 12 december is het de eer aan Sjaak Bral om de oudejaarsconferentie te verzorgen. ML Systems zal ondersteuning bieden bij de op- en afbouw van alle apparatuur en zal een actieve rol spelen tijdens de uitvoering. Het belooft een spetterende conferentie te worden, met veel humor.

ML Systems als vaste partner voor uw locatie

Wilt u net als Theater Floralis dat wij de technische invulling uithanden nemen als uw vaste techniekpartner, of heeft u zelf een licht- of geluidinstallaties nodig voor een theatergezelschap, congres of event? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag over de mogelijkheden!