ML Systems genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2016!

ML Systems is trots u te mogen vertellen dat we genomineerd zijn voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2016. De verkiezing is in het leven geroepen om regionale ondernemingen te onderscheiden voor hun goede service en klantvriendelijkheid. In het voorjaar van 2017 wordt bekendgemaakt wie zich het hele jaar de Sterkste Schakel mag noemen. Wij voelen ons vereerd!

De verkiezing wordt dit jaar voor de 14e keer georganiseerd. Regio’s die mogen deelnemen, zijn: de Rijn- en Veenstreek, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw-Vennep en de Leidse regio. Het unieke van de verkiezing is dat alle genomineerde bedrijven worden aangedragen door collega-ondernemers of door bestuurders uit de regio. Het feit dat wij van ML Systems genomineerd zijn, is voor ons een teken van erkenning. Wij zetten ons elke dag met veel plezier in om onze klanten de beste service te verlenen. Klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer één en we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt.

Uitreiking voorjaar 2016

De genomineerde bedrijven komen uit de detailhandel, groothandel, automotive, IT & communicatie, bouw, installatie & techniek, dienstverlening horeca, toerisme & recreatie en internationaal zakendoen. De jury kiest uit alle voordrachten uiteindelijk negen winnaars. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en de Sterkste Schakel winnaars van voorgaande jaren. De finale zal in het voorjaar van 2017 gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. We houden u op de hoogte!