ML Systems verzorgt technische ondersteuning tijdens groot internationaal bedrijfsevent

Onlangs heeft een tweedaags bedrijfsevent plaatsgevonden voor één van de grotere spelers in de consumentenelektronica op gebied van geluid en hoofdtelefoons. Deze internationale organisatie was neergestreken in de bollenstreek op diverse inspirerende evenementenlocaties. ML Systems ondersteunde evenementenorganisatie Nexclusive op technisch gebied om het evenement tot een succes te maken.  

Tweedaags internationaal bedrijfsevent 

De producties, welke plaatst vonden in Buitenplaats Plantage in Vogelenzang en in Hangaar2 in Katwijk, waren in opdracht van evenementenbureau Nexclusive. Beide locaties hebben haar eigen karakteristieken en functie. Waar in de Buitenplaats Plantage de focus lag op het diner, ondersteund door ons met projectie en led schermen, werd Hangaar2 getransformeerd in de sfeer van een foodtruck festival met livemuziek en workshops. De verschillende locaties vroegen beide om innovatieve en vindingrijke oplossingen om de gasten de gewenste ervaring te geven.

Optimaal gebruik maken van unieke locaties

Bij Buitenplaats Plantage was het belangrijk om in de langgerekte zaal te zorgen voor een optimaal visueel beeld voor de gasten. Door twee projectieschermen en een 65 inch tv scherm op te hangen kwam bij iedereen de boodschap over zoals hij bedoeld was. Andere aandachtspunten op deze locatie waren de beperkte ophangpunten voor de projectoren en schermen en het wegleiden van de kabels uit het zicht van de gasten. In overleg met de locatie heeft ML Systems de afwerking mooi weten te integreren met de locatie.

Op de tweede dag heeft ML Systems de locatie in Hangaar2 aangekleed met verlichting. Het unieke aspect van een hangaar is de hoge industriële dakconstructie, zonder een hoogwerker ter beschikking. Wij hebben als oplossing een Truss geplaatst in het midden van de ruimte en vanuit het midden werden de prikkabels als een tentdoek naar beneden gehangen over de food-court heen. Op deze manier werd een intieme sfeer gecreëerd. Naast de ondersteunende apparatuur voor het live podium, heeft ML Systems aanvullend materialen geleverd voor onder andere een formule 1 auto die geparkeerd stond in dezelfde ruimte.

Heeft u binnenkort ook een zakelijk evenement en bent u op zoek naar een specialist in licht, geluid en beeld? Bel ons gerust op het nummer 0252 21 87 41 en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder!

Bovenstaande foto’s zijn geschoten door Arend Jan Hermsen.