ML Systems is verhuisd!

Door de jaren heen heeft ML Systems een mooie groei doorgemaakt. Producties namen in aantallen toe, nieuwe apparatuur werd aangeschaft en de diversiteit in producties vergrootte. Dit resulteerde erin dat na 13 jaar ML Systems het pand aan de Slijperij 12a was ontgroeid. Ver gaan we niet, wel groter. We blijven op bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout, maar schuiven een aantal panden op naar Walserij 3.

Het nieuwe pand aan de Walserij 3 in Noordwijkerhout geeft ons voornamelijk meer ruimte. In totaal hebben we de beschikking over drie keer zo veel opslag oppervlakte. Dat was nodig, want met het groeiende aantal producties groeide ook de hoeveelheid licht-, geluid-, rigging- en videoapparatuur. De verhuizing naar het nieuwe pand is een mijlpaal voor ML Systems. Onderstaand is de nieuwe locatie van ons kantoor en magazijn te vinden.

Nieuwe adresgegevens
ML Systems
Walserij 3
2211 SJ Noordwijkerhout

Voor klanten en leveranciers is ML Systems nog even goed te bereiken. Het bedrijventerrein Gravendam ligt centraal in de regio en om die reden wilden wij op deze locatie blijven. Heeft u vragen over onze nieuwe locatie of benieuwd naar het nieuwe pand? Neem gerust contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar.