PNM dag in AUDAC Experience Centre

Woensdag 7 september organiseerde AUDAC in samenwerking met AudioBizz Benelux een productpresentatie en trainingsdag, speciaal voor haar Preferred Members. Tijdens deze dag werd het gloednieuwe product van AUDAC getoond: AUDAC Touch. Dit product maakt het mogelijk om geluids-, video- en licht apparatuur op afstand te besturen, met je eigen telefoon of iPad. Wij van ML Systems waren aanwezig bij deze geslaagde dag!

De productpresentatie en trainingen werden georganiseerd voor Preferred Members van AUDAC. Deze selectie groep bestaat uit bedrijven afkomstig uit de audiovisuele sector, waar ook ML Systems toe behoort. Tijdens de presentatie en trainingen werd alles verteld en gedemonstreerd over het nieuwe product, AUDAC Touch. ML Systems is het enige bedrijf in de regio dat door AUDAC is erkend als officiële leverancier en installateur.

De kracht van eenvoud

AUDAC heeft als speerpunt dat haar producten en applicaties zo gemakkelijk mogelijk te bedienen moeten zijn voor de eindgebruiker. Dit is terug te zien in AUDAC Touch. Met overzichtelijke, virtuele bedieningspanelen zet de gebruiker met één druk op de knop de muziek aan, het licht uit of een microfoon aan. Omdat de aangesloten producten van AUDAC op je eigen device te bedienen zijn, is de afstandsbediening nooit ver weg.

Complete AUDAC installatie voor v.v. Foreholte

Voor voetbalvereniging Foreholte in Voorhout heeft ML Systems onlangs een dergelijk systeem geïnstalleerd. De media-apparatuur was aan vervanging toe, dus vroegen ze ML Systems om advies. Foreholte wilde graag kwalitatieve apparatuur dat gemakkelijk te bedienen is voor zowel de voorzitter als het barpersoneel. ML Systems heeft samen met de klant gekeken naar een goede oplossing, dat ook binnen het budget paste. AUDAC bleek de beste oplossing.

Marcel Luijten, directeur ML Systems: ‘We hebben het verenigingsterrein verdeeld in verschillende zones, zowel binnen als buiten. Zo was er een zone voor het clubhuis, de tribune en het terras. Binnen elke zone is geluidsapparatuur geplaatst, die via een digitale mediacomputer of eigen device te besturen is.’ Het bedieningspaneel is voor iedereen zeer gemakkelijk te gebruiken. Foreholte heeft hier veel profijt van.

Gemak in een professionele omgeving

De producten van AUDAC zijn geschikt voor elke professionele locatie, van boardroom tot bedrijfskantine. AUDAC heeft de kwaliteit en het gebruiksgemak hoog in het vaandel staan, waardoor de producten ook bereikbaar zijn voor gebruikers met minder technische kennis. Alle producten van AUDAC zelf, kunnen gekoppeld worden aan het bedieningssysteem op de mobiele telefoon of tablet

Turn Key oplevering van ML Systems

ML Systems adviseert de klant, ontwerpt de installatie en installeert deze op locatie. Het gehele project wordt uithanden genomen om de klant volledig te ontzorgen. Daarnaast verzorgt ML Systems trainingen voor het gebruik van de apparatuur, zodat de klant volledig thuis is in het gebruik van de producten en de mogelijkheden van de producten leert kennen.

Mogelijkheden voor uzelf

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Wij bekijken graag samen de mogelijkheden. Neem contact met ons op!