Kjeld Versluijs verlaat ML Systems na 11 jaar

Kjeld Versluijs, werkzaam als Rental Manager, vertrekt na 11 jaar trouwe dienst. Kjeld is sinds 2005 betrokken bij ML Systems en heeft jarenlang operationele producties gedraaid. In 2011 is hij fulltime gestart als Rental Manager waar hij voor veel klanten het aanspreekpunt was van het bedrijf.

Samen met het hechte team heeft Kjeld vele mooie producties gedraaid en de groei gerealiseerd tot waar ML Systems vandaag de dag staat. Na deze “tropenjaren’’ is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Kjeld gaat de branche verlaten voor een baan in een geheel andere sector.

Marcel Luijten, eigenaar van ML Systems: ‘We betreuren het dat Kjeld bij ons weggaat maar gunnen hem alle plezier en succes in zijn nieuwe uitdaging. Gelukkig hoeven we nog geen echt afscheid van elkaar te nemen. Kjeld heeft aangegeven, mits zijn nieuwe job dit toelaat, nog betrokken te willen blijven bij producties.’

Versterking team ML Systems

Sinds enige tijd is ML Systems een fulltime teamlid rijker, namelijk: Joost Holverda. Hij gaat zich hoofdzakelijk bezighouden met de marketing en zal veelal te vinden zijn op productie. Hieronder stelt hij zich kort even voor.

“Mijn naam is Joost Holverda en ik ben sinds 6 jaar betrokken bij ML Systems als oproepkracht. Nadat ik mijn studie Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond, ben ik begin augustus begonnen met de invulling van mijn nieuwe fulltime functie bij ML Systems. Ik ga me, met mijn studie als achtergrond, hoofdzakelijk bezighouden met de marketing, maar ik zal ook vaak op locatie te vinden zijn in de rol die ik de afgelopen 6 jaar heb vervuld. Samen met het team van ML Systems sta ik altijd klaar om elke klant te woord te staan en er een succesvolle productie van te maken.”

Ook verwelkomen wij Kevin Geerlings als nieuw lid van het team. Na zijn succesvolle stage bij ML Systems is Kevin nu een fulltime dienstverband aangegaan. Kevin heeft de opleiding Podium Techniek aan het Media College in Amsterdam afgerond en past daarmee perfect in het team.