Grote bruiloft op bijzondere locatie in omgeving Den Haag

In de maand juli heeft ML Systems de technische productie verzorgd voor een grote trouwerij in de omgeving van Den Haag. De ceremonie en het feest vonden plaats in een grasland achter het landhuis van het kersverse bruidspaar. Met het gebruik van het juiste audio, video en licht is de perfecte sfeer gecreëerd op deze bijzondere dag. Zangeres Ruth Jacott was onder andere te gast om de dag muzikale invulling te geven.

In voorbereidende gesprekken spreekt de accountmanager van ML Systems samen met de klant de wensen van het bruidspaar door. Hierbij wordt advies gegeven over de juiste inzet van de apparatuur en de technische invulling. Omdat zowel de ceremonie als het trouwfeest in het grasland zouden plaatsvinden, is de bijzondere locatie geaccentueerd met audio, video en licht. De plaatsing van de apparatuur is uitgewerkt in een plattegrond om de klant een indruk te geven van het eindresultaat.

Inrichting binnen

Op de trouwlocatie stond een grote, doorzichtige tent. Het bruidspaar had de wens dat de tent met kroonluchters verlicht zou worden. ML Systems adviseerde om naast de kroonluchters extra lichtbronnen op te hangen, omdat kroonluchters op zich zelf voor onvoldoende verlichting zorgen. In plaats van gebruik te maken van een standaard truss om de lampen aan op te hangen, koos ML Systems voor een alternatieve oplossing. De extra lichtbronnen zijn dusdanig bevestigd dat ze het uitzicht naar buiten niet belemmerden, maar wel voor het gewenste resultaat zorgden. De tent werd ’s avonds prachtig verlicht en de gasten konden nog steeds genieten van het uitzicht.

Het bruidspaar kwam met het voorstel om beelden te vertonen op LED-schermen achter het podium. ML Systems raadde aan om LCD-schermen te gebruiken, omdat deze een zachter beeld vertonen. Dit past beter bij de sfeer van de bruiloft. Het bruidspaar was erg blij met deze oplossing. Het spreekt voor zich dat de bekabeling en apparatuur netjes waren weggewerkt en de overige apparatuur uit het zicht van de gasten was opgeborgen.

Sfeerverlichting buiten

Om het trouwgezelschap ook buiten een extra beleving te geven, is de omgeving uitgelicht. Rondom het grasland staan grote, hoge bomen. De bomen zijn van onderaf verlicht. Ook loopt door het grasland een watertje. Hierover is een tijdelijke brug gebouwd met verlichting die over het water schijnt. ’s Avonds zorgde dit samen voor een sprookjesachtig effect.

De grote dag

De totale technische productie is binnen de beschikbare tijd opgebouwd. Gedurende het gehele evenement is de accountmanager met zijn crew aanwezig geweest om alles in goede banen te leiden. Medewerkers van ML Systems kleedden zich gepast in een net, wit overhemd. De trouwerij was een onvergetelijke dag voor het bruidspaar en hun gasten.

Heeft u binnenkort ook een bruiloft of evenement? Vraag bij ons naar de mogelijkheden!