Outdoor bruiloft in nieuwe Maessen White Lodge tent, technisch en visueel aangekleed door ML Systems

In Ridderkerk op een mooie locatie aan de nieuwe Maas vond vorige week een bruiloftsfeest plaats. Maessen Tenten verzorgde en plaatste diverse tenten waaronder de nieuwe White Lodge tent, ML Systems verzorgde de stroomvoorziening en de binnen- en buitenverlichting voor de gehele dag. Het lichtdoorlatende tentdoek van Maessen Tenten en de verlichting van ML Systems zorgden samen voor een prachtig effect.

De tent die Maessen Tenten gebruikte voor de bruiloft was een tent uit een nieuwe serie, genaamd: White Lodge tent. Het tentdoek is lichtdoorlatend, waardoor het licht dat binnen op het dak wordt geschenen, buiten te zien is. Als speciale toevoeging zijn de lampen voorzien van diverse gobo’s als sterren en rondjes, naar wens van het bruidspaar. Het gaf een prachtig en romantisch effect dat zowel van binnen als buiten zichtbaar was. Het geheel zorgde voor een sprookjesachtige beleving op het tentdoek en in de tent.

Stroomvoorziening en visuele ondersteuning

Naast de verlichting in de diverse tenten heeft ML Systems ook de stroomvoorziening op locatie verzorgd. Na inventarisatie van de stroombehoefte van onder andere de cateraar en het stroomverbruik van de diverse lampen, is de juiste aggregaat geselecteerd inclusief bekabeling op maat. Ook de locatie zelf is in het licht gezet. Zo zijn de boompartijen en het huis op het terrein uitgelicht met diverse lampen en hing door de gehele tuin sfeerverlichting. Alle bekabeling is netjes weggewerkt door ML Systems zodat de techniek geen afbreuk deed aan de sfeer.

Zelfbedieningspaneel lichtshow

Tijdens het event kon het gezelschap zelf de kleuren van de lampen wijzigen. Hiervoor levert ML Systems een lichttafel die ook te gebruiken is door a-technische mensen. Bij de lichttafel kan vooraf een kleurenpalet geprogrammeerd worden of kunnen de gasten op het moment zelf naar eigen wens kleuren mengen en tonen in de tent. Ondersteunende technici zijn hierdoor niet nodig tijdens het event, dus kan het gezelschap volledig in besloten kring genieten van het feest.

Geeft u binnenkort ook een feest en bent u op zoek naar een specialist in licht, geluid en beeld? Bel ons gerust op het nummer 0252 21 87 41 en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder!