Coty Rivièra Experience tour door Nederland en België

Coty inc. is een internationale organisatie waaronder verschillende beautymerken vallen, zoals Lancaster, Calvin Klein en Rimmel London. Sinds een aantal jaar verzorgt Coty trainingen door Nederland en België, om medewerkers van diverse cosmeticawinkels kennis te laten maken met de nieuwe producten. Tijdens deze trainingen komen zij alles te weten over het product en krijgen ze handvatten om de USP’s van het product naar voren te brengen. ML Systems verzorgde in opdracht van JPG Hulsebosch de trainingen op het gebied van audio, video en licht en tourde mee door Nederland en België.

Tijdens de tour van dit jaar kwamen er producten voorbij zoals de nieuwe zonnebrandcrème van Lancaster en parfums van onder andere Hugo Boss, Marc Jabobs en Calvin Klein. Tussen de presentatie door worden de aanwezigen geactiveerd op een interactieve manier. Zo krijgt iedereen een sample van het product om te ervaren wat het product precies kan of hoe het ruikt. Op deze manier kunnen de verkopers een passend advies geven aan hun klanten. De presentaties werden aangevuld met verschillende dansacts ter entertainment.

Flexibel en vakkundig

Om de bijeenkomsten vlekkeloos te laten verlopen, houdt ML Systems nauw contact met de klant voorafgaand en tijdens de trainingen. Marcel Luijten, eigenaar van ML System: ‘Het kan weleens voorkomen dat er last minute veranderingen zijn in bijvoorbeeld de locatie of de wensen van de klant. Zij stellen het dan op prijs dat ze snel met ons kunnen schakelen. Ze zijn bekend met onze flexibiliteit en dat draagt bij aan een fijne samenwerking.’

Licht, geluid en beeld op maat

ML Systems heeft door haar ruime ervaring op de verschillende locaties een goed beeld van de situaties die zij tegen kunnen komen. Mede hierdoor is een oplossing op maat gemaakt met onder andere diverse projectoren, schermen, speakers en verlichting. De tour van Coty bezocht Rotterdam, Amstelveen, Zwolle, Eindhoven, Brussel, Brugge en Antwerpen. De crew van ML Systems was ruim voor aanvang van de trainingen aanwezig om alle licht-, video- en geluidapparatuur voor te bereiden op de technische doorloop en de presentatie.

Organiseert u ook (product)trainingen en heeft u behoefte aan een betrouwbare partner op het gebied van licht-, geluid- of videoapparatuur? Neem contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.