ML Systems Technisch leverancier Leidse Introductie week EL CID

Van 14 t/m 18 augustus vond de Leidsche Introductieweek EL CID plaats. Gedurende deze week maken eerstejaarsstudenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden kennis met hun studie, het studentenleven en de stad Leiden. Op verschillende plekken door de stad worden activiteiten georganiseerd, zoals een informatiemarkt van studentenverenigingen, sportevents, lezingen, festivals en verenigingsavonden. Dit jaar was ML Systems de technisch leverancier.

Met ruim 3500 nieuwe studenten was deze EL CID week de introductieweek met het meeste aantal deelnemers ooit. Zoals elk jaar worden de studenten ingedeeld in groepjes met hun studiegenoten en krijgen ze begeleiding van ouderejaarsstudenten, de zogenaamde mentoren. Met hun groepje lopen ze het zeer gevarieerde dagprogramma af, bestaand uit onder andere de Music Night waar verschillende bands optreden, festivals, sportmiddagen, lezingen feesten en de kennismaking met de Hogeschool & Universiteit Leiden.

ML Systems leverde zowel vooraf als tijdens de week alle audiovisuele techniek voor de EL CID. Verspreid over de week was er voor ML Systems een grote diversiteit aan producties. Van een voorzittersdebat en openingsfeest in de Hooglandse Kerk, waar een livestream verbinding is opgezet naar alle studentenverenigingen, tot het LEF festival met 5.000 bezoekers en de music night met diverse studentenbands. Ter ondersteuning waren er de gehele week op verspreide locaties door leiden aggregaten gewenst, diverse hoogwerkers nodig en randapparatuur als stagebarriers.

ML Systems is in de aanloop en tijdens de productieweek zelf de spil in het web geweest tussen de organisatie, ML Systems & de diverse leveranciers van onder andere de aggregaten, hoogwerkers en podia. Hierbij waren korte communicatielijnen en vooraf afgesproken manier van communicatie van doorslaggevend succes.

Bent u ook op zoek naar een ervaren technisch partner voor uw event? Bekijk onze diensten op de website of neem direct contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.