Kaagweek in Warmond opnieuw een groot succes

Van 22 tot 25 juni was het groot feest in Warmond. De jaarlijkse Kaagweek vond plaats in park Groot Leerust. De feestweek trekt elk jaar weer veel bezoekers uit Warmond en omstreken. Verschillende bands en DJ’s zorgden voor avonden vol live muziek en gezelligheid. Ook Q-music The Party was op de openingsavond van de partij. ML Systems was wederom de audiovisuele partner van de Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten.

Al jaren ondersteunen de technici van ML Systems de organisatie van de Kaagweek. Ook dit jaar verzorgde ML Systems het audiosysteem, de verlichting en het podium. Elke avond waren technici aanwezig om alles in goede banen te leiden en als aanspreekpunt te dienen voor de organisatie. Vanuit de organisatie krijgt ML Systems de vrijheid om haar creativiteit te gebruiken met betrekking tot het podiumontwerp. Hierdoor kunnen zij samen met de bands en DJ’s unieke lichtshows neerzetten die passen bij de sfeer van het optreden. In de ontwerpen zijn de riders van de DJ’s en bands leidend en hun wensen worden dan ook ingepast in het lichtplan.

Afstemming met bands en DJ's

ML Systems stemt van te voren met bands en DJ’s af welke apparatuur zij nodig hebben voor hun optreden. Vervolgens zorgen de crewleden van ML Systems dat alle geluid- en lichtapparatuur, die gewenst is, aanwezig is op de dag van het optreden. Doordat de organisatie van de Kaagweek dit gedeelte uitbesteedt bij ML Systems, kunnen zij zich bezighouden met de verdere organisatie van het meerdaagse event en wordt alles voor hen uithanden genomen. Volledige ontzorging voor de organisatie en de belevenis van het publiek staan hierbij voorop.

Het was weer een feest om de technische invulling van het event te verzorgen! Organiseert u binnenkort ook een feest? Schakel ons in voor ondersteuning op het gebied van licht, geluid of video. Neem contact met ons op of lees meer over onze diensten op de website.