Geslaagde show voor rebranding Korton Group

Korton Group presenteerde recent haar nieuwe identiteit aan haar personeel door een bedrijfsfeest te geven. ML Systems heeft voor de rebranding de technische productie en regie gedaan. Door middel van licht, geluid en special effects wist ML Systems er een geslaagd bedrijfsfeest en rebranding show van te maken.

Korton Group is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling van mobiliteitsoplossingen, ICT-dienstverlening en cloud services. Voor de verdere groei van de organisatie, koos Korton ervoor om een nieuwe identiteit te ontwikkelen. Aan haar personeel presenteerde zij haar nieuwe identiteit tijdens een feest in de patio bij Claus in Hoofddorp. ML Systems verzorgde voor dit event de volledige technische productie op het gebied van licht, geluid en video. Daarnaast verzorgden wij de showregie.

Tijdens de presentatie van de nieuwe identiteit van Korton, kwam de eigenaar met een raceauto de ruimte binnengereden. Om een verrassingseffect te creëren voor de raceauto, was een deel van de ruimte afgezet met zwarte doeken zodat deze nog niet zichtbaar was bij binnenkomst. Daarna presenteerde de eigenaar de nieuwe identiteit met een filmpje en een toespraak. ML Systems zorgde daarbij voor de special effects, zoals vonkenfonteinen en geprojecteerde logo’s op de grond om er een echte show van te maken. Na de presentatie was er nog een borrel en verzorgde een dj de muziek.

Van voorbereiding naar productie

In de voorbereiding op de productie, bespreken we met de klant de technische mogelijkheden op de locatie. Mede door een locatiebezoek stemmen we de wensen van de klant af op de te gebruiken apparatuur en show elementen. Bij Claus is gebruikgemaakt van de verlichting, speakers en videoschermen van de locatie en is de huidige installatie uitgebreid om aan de wensen van Korton te voldoen. Er is een projector geïnstalleerd voor de projectie van het nieuwe logo op de zaalvloer en de verlichting set is verder uitgebreid. De uitbreiding is in dezelfde technische huisstijl gedaan van de locatie om alles tot een mooi geheel te maken.

Naast de verlichting, het geluid en de video was ML Systems ook verantwoordelijk voor de regie van de show. Wij bepaalden samen met de klant de regie momenten wanneer de content wordt gestart, de raceauto naar binnen kwam rijden en hoe de verlichting, het geluid en de special effects daarop zouden aansluiten.

Heeft u binnenkort ook een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar een specialist in licht, geluid en beeld? Bel ons gerust op 0252 21 87 41 en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!