Big Green Egg’s Flavour Fair een groot succes

Op zondag 17 juni werd het festivalterrein bij Kasteel de Keukenhof in Lisse omgetoverd tot een barbecuefestijn. Tijdens de Big Green Egg’s Flavour Fair konden bezoekers alles leren over de laatste trends en kooktechnieken, workshops en masterclasses volgen en gerechten van de barbecue proeven. ML Systems zorgde in de verschillende tenten voor verlichting, audio en dome camera’s voor diverse livestreams.

Diverse tenten met verlichting

Op het terrein bij Kasteel de Keukenhof werden tenten neergezet en in totaal stonden er 150 Big Green Eggs klaar voor de chefkoks en restauranteigenaren. Elke tent had een eigen thema, bijvoorbeeld een vleestent, een groentetent en een tent speciaal voor patisserie. In elke tent verzorgde ML Systems verlichting voor extra sfeer.

Daarnaast was er een tent waar de chefkoks en restauranteigenaren demonstraties konden geven. Wij zorgden ervoor dat er naast de verlichting ook speakersets met een headset aanwezig waren. Daarnaast stonden er tv-schermen, zodat de bezoekers goed konden zien wat de chefkok aan het doen was. Een bandje speelde muziek in de muziektent, waar ML Systems de audio verzorgde en bezoekers konden hun zintuigen prikkelen in het smaaktheater. In deze verduisterde tent verzorgden wij sfeerverlichting en een beamerprojectie.

Livestream van de masterclasses

Tijdens de Big Green Egg’s Flavour Fair werden ook masterclasses gegeven. Hiervoor was een speciaal masterclass theater ingericht met een podium voor bekende chefkoks en een tribune voor het publiek. De bekende chefkoks gaven hier demonstraties, vertelden over de laatste trends, maakten gerechten klaar en de bezoekers konden dat live volgen. Om het zicht en geluid voor iedereen optimaal te krijgen, heeft ML Systems tv-schermen opgehangen en speakers verwerkt in trussen. Daarnaast werd er gezorgd voor microfoons en headsets voor de chefkoks en spotlights. Door middel van dome camera’s konden de bezoekers op de tv-schermen zien wat de chefkok aan het doen was.

Een uniek element van deze masterclasses was dat deze ook live werden gestreamd op de Facebookpagina van Big Green Egg. Door middel van de dome camera’s konden mensen via internet zien wat de mensen in de tent konden zien. Wij zorgden ervoor dat de stream goed zichtbaar werd op Facebook en dat de volgers een goed beeld kregen van de masterclass. ML Systems laat hiermee haar diverse kennis en expertise zien.

Bent u ook op zoek naar een ervaren technisch partner voor uw evenement? Bekijk onze diensten op de website of neem gerust contact met ons op.