Een terugblik op de tweede helft van 2018 voor ML Systems

In 2018 hebben we veel mooie projecten technisch mogen ondersteunen. Hierbij passen wij altijd onze jarenlange ervaring, kennis en techniek toe om elke bijzondere locatie om te toveren tot de perfecte evenementenlocatie én er een geslaagd evenement van te maken. ML Systems was onder andere technisch leverancier voor de Leidse EL CID, Amsterdam Food Week en het NK Beachvolleybal.

EL CID 2018

ML Systems was voor het tweede jaar op een rij technisch leverancier van de Leidsche Introductieweek; EL CID. Met ruim 3600 deelnemers en 1000 vrijwilligers was de week nog massaler dan voorgaande edities. ML Systems heeft samen met de EL CID commissie de technische uitdagingen tot een goed einde gebracht. Dit jaar waren wij verantwoordelijk voor alle audiovisuele techniek, livestreams en cameraregistratie, stroomvoorziening, het podiumontwerp en de realisatie daarvan. Van het LEF festival tot de grand opening in de Stadsgehoorzaal en het voorproeven aan 3 Oktober, Ontzettend Leids.

KLM onthulling Businessclass huisje #99 Joure & samenwerking Douwe Egberts

Traditiegetrouw introduceert KLM ter gelegenheid van haar 99e verjaardag een nieuw Delfts blauw huisje. Dit jaar is de keuze gevallen op de eerste winkel van Douwe Egberts in Joure. Geen toeval, want vanaf zondag 28 oktober serveert KLM op al haar Europese en intercontinentale vluchten de duurzame UTZ- gecertificeerde koffie van Douwe Egberts. Dit was voor KLM en Douwe Egberts dan ook een mooie gelegenheid om hun samenwerking aan te kondigen.

ML Systems verzorgde voor de onthulling zowel de diverse beeldschermen, verlichting en audio op twee verschillende locaties als de special effects tijdens het onthullingsmoment. We zorgden ervoor dat deze uiteraard geheel in het KLM-blauw en Douwe Egberts-rood werden gerealiseerd.

100 jaar Hockeyclub LOHC & 125 jaar HBS Den Haag

In de tweede helft van 2018 heeft ML Systems maar liefst twee lustra van sportclubs technisch mogen ondersteunen. Hockeyclub LOHC uit Oegstgeest vierde haar 100-jarig jubileum waar de Haagse voetbal-, cricket- en hockeyvereniging haar 125ste verjaardag vierde. ML Systems heeft beide clubs ondersteund tijdens hun feestactiviteiten. Dit varieerde van een circusvoorstelling en musicals tot feestavonden met Xander de Buisonje en Lee Towers.

Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal

Het einde van de zomer betekent ook het einde van het outdoor Beachvolleybal seizoen. Dit gaat gepaard met het NK Beachvolleybal in het Beachstadion in Scheveningen. In totaal streden 32 mannenteams en 32 vrouwenteams voor de titel Nederlands Kampioen. ML Systems was bij het NK betrokken voor een gepaste entree van de sporters door middel van een runway op hoogte over de boarding heen, diverse special effects voor de grand finale en het VIP dek.

Amsterdam Food Week

In 2018 is de eerste editie van de Amsterdam Food Week georganiseerd door De Kweker. Het evenement dat chefs, ondernemers, onderzoekers, voedselrecensenten, bestuurders en aanstormende talenten samenbrengt in het Amsterdam Food Centre. In een week tijd zijn de meest verrassende recepten bereid, geproefd en uitgelegd aan alle gasten. ML Systems was tijdens deze week verantwoordelijk voor de gehele technische invulling van het evenement. Van de sfeerverlichting in de verschillende ruimtes, tot aan het openingsdiner en cameraregistratie via verschillende dome camera’s. Ook waren tijdens de gehele week technici aanwezig om de activiteiten in goede banen te leiden.

Bent u ook op zoek naar een ervaren technisch partner voor uw evenement? Bekijk onze diensten of neem gerust contact met ons op.