Terugblik: geslaagde productie Amsterdam Food Week

In oktober 2018 is de eerste editie van de Amsterdam Food Week georganiseerd door Levensmiddelengroothandel De Kweker. Tijdens dit event werden verschillende presentaties gehouden en kwamen chefs, ondernemers, onderzoekers, voedselrecensenten, bestuurders en aanstormende talenten samen om het gesprek aan te gaan over hoe Amsterdam naar een hoger culinair niveau kan worden getild. ML Systems verzorgde de volledige technische invulling en droeg bij aan een succesvolle eerste editie.

Amsterdam Food Week

Smaakmakersdiner

Tijdens de eerste avond werd een Smaakmakersdiner georganiseerd om de lancering van de Amsterdam Food Week te vieren en de allereerste Smaakburgemeester te verwelkomen. Tijdens deze avond verzorgde singer-songwriter Gerson Main livemuziek en werden diverse gesprekken gevoerd met chefkoks. De rest van de week werden de meest verrassende recepten bereid, geproefd en uitgelegd aan alle gasten door middel van masterclasses en de foodmarkt. Tijdens de masterclasses en presentaties verzorgde ML Systems alle audiovisuele materialen. Zo werd er gezorgd voor een projectiescherm, headsets, speakers en de gehele verlichting. Daarnaast verzorgde ML Systems domecamera’s, waardoor gasten op schermen de masterclasses goed konden volgen en konden meekijken op de vingers van de koks.

Amsterdam Food Week

Gezellige, industriële sfeer creëren

De Amsterdam Food Week werd georganiseerd in het opslagmagazijn van het Food Center Amsterdam. Het grote opslagmagazijn van De Kweker werd ingedeeld in drie ruimtes. Hiervan was één ruimte gereserveerd voor het Stadsontbijt en Smaakmakersdiner. Bij binnenkomst was er een welkomstwoordje, kregen bezoekers informatie over het programma en werden zij onderverdeeld. Het magazijn werd volledig omgetoverd tot een sfeervolle ruimte door middel van accuspots en prikkabel verlichting. Daarnaast werd rekening gehouden met de industriële uitstraling van het magazijn. Het projectiescherm, lampen en retro industriële TL-spots werden hierop afgestemd.

Amsterdam Food Week

Wij geven uw event de sfeer die past

Tijdens de gehele Amsterdam Food Week waren verschillende technici van ML Systems aanwezig om alle activiteiten in goede banen te leiden. Onze kennis en expertise heeft bijgedragen aan een succesvol evenement. ML Systems kijkt terug op een geslaagde productie. Heeft u binnenkort ook een evenement en bent u nog op zoek naar een technisch partner? Bekijk onze diensten of neem gerust contact met ons op.