Cultuur Verheft voert musical “Zuster Act” op

Na maanden van repeteren was voor Cultuur Verheft de tijd aangebroken om de musical “Zuster Act” op te voeren voor publiek. In de 6 shows werd het verhaal vertolkt over een nachtclubzangeres die getuige is van een moord in haar club. Ze is genoodzaakt onder te duiken in het klooster, waar ze de boel muzikaal flink op stelten zet.

Patrick Norman de Ridder, verantwoordelijk voor de regie bij diverse producties zoals het “Orkest van de koninklijke Luchtmacht”, heeft voor de Voorhoutse Musical “Zuster Act” de totale regie geleid. Patrick staat bekend als een gepassioneerde theatermaker die het uiterste verwacht van alle betrokkenen; alles voor een goede show.

Patrick Norman de Ridder over de samenwerking met ML Systems:
“Het product is goed en het heeft succes. Bedankt dat jullie je nek hebben uitgestoken om dit zo mooi te krijgen. Licht en geluid tegen perfect aan en we hebben het ook leuk voor, tijdens en na de show.”

Vanaf de eerste repetitie tot de laatste show speelde ML Systems een belangrijke rol in de productie. Zo is er meegedacht met het decor team over het toneelplan en is er in samenwerking met de regisseur een indrukwekkend lichtontwerp gecreëerd. We zijn trots op deze samenwerking en de 6 uitmuntende shows.

Foto’s van: Peter Rietveld (Cultuur Verheft) & Edwin van der Wijngaard ( De Teyding).