Een nieuw geluid in ‘t Onderdak.

Cultuurbeleving in de Sassenheim, dan denk je direct aan theater ’t Onderdak. Dit door vrijwilligers gerunde theater biedt plaats aan +/- 180 bezoekers en programmeert uiteenlopende voorstellingen zoals bijv. Sjoerd Pleijsier – Turks Fruit en Ronald Snijders – One Man Show maar ook Tim Knol – Lost & Found, Opus One – De klokkenluider van de Notre Dame. Ook worden er films gedraaid op groot scherm en wordt de zaal verhuurd voor (zakelijke) bijeenkomsten en lokale evenementen.

De geluidsinstallatie die sinds de oprichting in het theater hing volstond niet meer aan de huidige maatstaven. ML Systems tekende voor het nieuwe geluidsontwerp en de realisatie hiervan, waarbij ook rekening is gehouden met de wens om met 1 druk op de knop het systeem als een complete 5.1 bioscoop te kunnen laten werken.

 

Johan van de Zwan, vrijwillig technicus en verantwoordelijk voor de technische installaties:

“ Wij hebben in ML Systems een betrouwbare partner gevonden die ook echt luistert naar onze wensen, meedenkt en met praktische oplossingen komt. De meeste reizende gezelschappen kiezen er nu voor om over de huisinstallatie te spelen, dat zegt genoeg.”