Verhuur licht en geluid regio Alphen a/d Rijn

Verhuur licht en geluid Regio Alphen a/d Rijn

Ben jij op zoek naar professionele licht- en geluidsapparatuur voor een festival, feest, evenement, presentatie of optreden in regio Alphen a/d Rijn? Met ML Systems kies je voor een ervaren en gedreven specialist uit de regio. Uiteraard verzorgen wij ook transport en installatie!

ML Systems – We present you

losse verhuur * totaaloplossingen * transport & installatie * advies * podium op maat

Verhuur geluid

Van microfoon tot speakers: jij bent net als wij op zoek naar het perfecte geluid. Elke situatie is uniek en stelt specifieke eisen aan het materiaal en de setup. Of het nu gaat om een stevig rockoptreden of een toespraak, wij denken met je mee en zorgen voor de juiste apparatuur en configuratie. We sluiten alles aan en zorgen voor de perfecte mix.

Licht huren

Zonder licht is er geen show. Met een professionele lichtshow wordt jouw evenement een onvergetelijke belevenis. Licht is bepalend voor de sfeer en onmisbaar bij bedrijfspresentaties, congressen en beurzen. Elke locatie is uniek en vraagt om een eigen lichtplan. Ook rigging, bediening en aansturing kunnen wij voor je regelen.

Professioneel licht en geluid

Aan de basis van een succesvolle show staat hoogwaardige apparatuur. Wij werken met enkel de beste gerenommeerde merken zoals Digico, Shure, EAW, EV, PANASONIC, KRAMER, PROJECTA, HITACHI, MARTIN, AVOLITES en SHOWTEC. Daarbij hebben wij een eigen interne werkplaats om alle apparatuur in topconditie te houden. Succes is geen toeval maar een samenspel van de beste apparatuur en gedegen vakkennis.

ML Systems biedt verhuur van licht en geluid voor elk denkbaar evenement zoals:

  • Feesten, festivals en partijen
  • Concerten en optredens
  • Presentaties, toespraken, lezingen, onderwijs en congressen

Ons assortiment

Wij bieden zowel dry rental als totaalverhuur van licht en geluid. In ons grote magazijn hebben we alles bovendien ruim op voorraad en dus altijd direct beschikbaar:

  • Microfoons, druppels, headsets, in-ears, floormonitors
  • Lichtshow, trussing, LED, volgspot, theaterverlichting, movingheads, blacklight
  • Podiumdelen, podiumbouw, podium op maat
  • (digitale) Mengtafels, professionele bediening, advies
  • Beamer, projector, touchscreen

We present you

Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland, met een nadruk op de provincies Noord- en Zuid-Holland. Wij zijn dus ook jouw partner in de regio Alphen a/d Rijn! Organiseer jij een evenement in Alphen a/d Rijn, Alphen, Gouda, Woerden, Bodegraven, Boskoop en Waddinxveen? Samen maken we van jouw evenement een onvergetelijk succes.

Wij zorgen altijd voor transport en kunnen op locatie advies geven of zelfs alles uit handen nemen… Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Kies ook voor kwaliteit en huur licht en geluid bij ML Systems!

Naast verhuur van licht en geluid bieden wij nog veel meer producten en diensten op audiovisueel gebied. Wij bieden verhuur, verkoop, advies, onderhoud en full service totaaloplossingen voor Hotels, Theaters, Bedrijven, Beurzen, Onderwijs, Festival en Evenementen. Met ML Systems kies je voor topapparatuur en vakkennis van gedreven professionals met een passie voor beeld en geluid!

ML Systems – We Present You